kata

„Jót s jól – ebben áll a nagy titok” olvasható a Kazinczy-idézet annak a közületi ülőbútorokat gyártó cégnek a honlapján, amelynek Vargáné Fodor Katalin az egyik vezetője. Mint mondta, büszke rá, hogy ők tervezhették a Nemzeti Táncszínház nagytermének speciális tudású székeit. Mesélt lapunknak a skandináv trendekről, kerületi otthonáról és három gyermekéről is.

tajkep
A közösségek teszik annyira szerethetővé kerületünket.
auto
A Pasaréti téren a templom előtti kis parkban van egy szép faragott kő: arra emlékeztet, hogy a ferences templomot 1934-ben szentelték fel. De ha jobban megfigyeljük, valójában ez a mű egy másik emlékkő tetején áll: a reggeli forgalomban araszolva talán ezen a hátsó feliraton is megakadt már a szemünk.
aba
Erdély és Kárpátalja kistelepüléseiről már hetedik alkalommal érkeztek táborozók a Magyar Páneurópa Unió szervezésében július 16-án.
vizi
Megnyitó: szeptember 3-án, 18 órakor a Vízivárosi Galériában.
erdo
A fővárosi erdők kivételes szerepének és értékeinek bemutatásával kombinálja a Budapest építészeti, történeti, gasztronómiai és egyéb különlegességeit ismertető városi sétákat a Pilisi Parkerdő Zrt. Budapesti Erdészete. 
viz
Fiatal Szentendre címmel nyílt kiállítás a Vízivárosi Galériában. A galéria a Cserekiállítások sorozatban lát vendégül hat újgenerációs szentendrei művészt, aki méltó utóda a „festők városa” nagy klasszikusainak.