novotni

A gondolat – hogy rádióriporter legyen – harmadéves magyar–történelem szakos egyetemista korában vetődött fel Novotny Zoltánban. A nyolcvanadik születésnapját a napokban ünneplő, ma is aktív rádiós 1966 óta él kerületünkben.Eddig tizenhárom olimpiáról tudósított, amelyek során huszonhét magyar aranyérem megszületését közvetíthette.

bcg
Az elmúlt időszakban több kerékpáros baleset is történt kerületünkben. A rendőrség a közlekedés többi résztvevőjének biztonsága érdekében körültekintésre és a közlekedési szabályok betartására kéri őket.  
ert
Kinyitott az Erő(d)tér, a II. Kerületi Család- és Gyermekjóléti Központ közösségi tere a 12–20 éves fiatalok számára. Június 22-től egy új helyszínen is megtalálhatók, a Hidegkúti út 220. alatti régi óvodaépületben.  

Emlékeim nagyanyámról

Kedves Szomszéd
goncz
Búcsú Göncz Árpádné, született Göntér Mária Zsuzsannától.
gyasz
2020. június 17. és június 18.: a magyar vízilabda fekete napjai. Nyolc háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázónk közül kettő távozott egy nap különbséggel.

Hogy van, Kedves Szomszéd?

Kedves Szomszéd
gyasz
Véget ért a veszélyhelyzet, lassan fellélegezhetünk, és újrakezdhetjük megszokott életünket.
atrium
Egy rövidfilm bejátszásával indult a Védett Tér elnevezésű beszélgetéssorozat harmadik része, ahol a műsorvezető, Veiszer Alinda mellett Őrsi Gergely, a II. kerület polgármestere foglalt helyet.
(Helytörténet)
(Kedves Szomszéd)
(Helytörténet)