psziho

Pszichológusi pályafutásának évtizedei alatt rátaláltak a gyermekre vágyók, a párkapcsolati problémákkal küzdők és a pánikbetegségben szenvedők. A férfiak is elmerészkednek hozzá, sőt egyre nagyobb számban képviseltetik magukat. Ő „Erzsébet, a Bem térről”, aki már Budapesten született a pécsi kereskedő Heinemann családba. Csillagjegye a Skorpió, amelynek szülöttei állítólag a legjobb segítők.

 

Megnyitják a parkolókat

Környezetünk
mechwart
Este 18 órától reggel 7 óráig lakossági használatra a II. Kerületi Önkormányzat megnyitja a saját, valamint az önkormányzat tulajdonában álló gazdasági társaságok parkolóit.
virag
Négygyermekes anya, aki Nagyrét utcai házuk kertjében építette fel virágboltját 1997-ben. Vevőköre túlmutat a környékbelieken.
kardio
A Szent Ferenc Kórház szakmai tanácsadással egybekötött egyéni túrákat indít heti három napon: hétfőn, szerdán és pénteken 10 és 13 órakor a Hárs-hegyi kardiotanösvényen.
halzlj
Életének 87. évében elhunyt dr. Halzl József mérnök, a Rákóczi Szövetség tiszteletbeli elnöke, városrészünk II. Kerületért Emlékéremmel kitüntetett lakója.  
szfer
Komplex infrastrukturális fejlesztés valósult meg a Szent Ferenc Kórházban: új higiénés rendszert és az ápoltak biztonságát szolgáló praktikus betegazonosító rendszert vezettek be.
klebku
November 9–14. között rendezik meg a Klebelsberg Kultúrkúriában az intézmény névadójára emlékező kulturális programsorozatot.
(Környezetünk)
(Kedves Szomszéd)
(Helytörténet)
(Környezetünk)