Környezetünk
2017. november 6.
bukk.jpg
Idén több lapszámunkban olvashattak a kerület különleges, idős fáiról és történetükről. Ezúttal kerületünk címernövényének eredtünk nyomába.  

2016. december 2.
faultetes4.jpg
 A Pitypang Utcai Általános Iskolában idén ősszel is folytatták a már hagyományos növényültetést.

2016. november 21.
Mariaremete___5.jpg
 A Hímes utca 3. szám alatti cserkészház fákkal szegélyezett kertjében idestova tíz esztendeje működik a termelői piac, más nevén a gazdapiac.

2016. szeptember 5.
meh.jpg
 A Don Bosco Nővérek Szent Család Óvodájának vezetője a Polgármesteri Hivatal segítségét kérte, mivel az óvoda bejáratánál található elszáradt, odvas, kislevelű hársfába beköltözött méhek nem egyszer keltettek riadalmat az óvodába belépők körében.

2016. március 2.
szellkapu.jpg
A Margit körút és a Fény utca közötti területen a Millenáris folytatásaként zöld park és mélygarázs épül. A tervezés már zajlik, a látványtervek várhatóan március végére készülnek el – tájékoztatta lapunkat Halmai Zoltán.

2016. február 12.
szellkapu2
A Millenáris Park bővítésének munkálataival az ütemezés szerint halad a kivitelező: jelenleg az egykori Ganz-csarnok alaptestének bontását végzik, amivel várhatóan még februárban elkészülnek. 

2015. december 15.
villamos
Vadon nőtt, a villamossínek töltését veszélyeztető fákat vágnak ki a Budapesti Közlekedési Zrt. megbízásából a 61-es villamos vonalán.

2015. április 1.
nyek
Rendkívüli közgyűlést tart a Nyék-Kurucles Egyesület április 26-án 8.30-kor a Tárogató út 67 szám alatt.

2015. március 2.
Honap_fotoja
A Budai Polgár fotópályázatot hirdet: olyan képeket várunk, amelyek a II. kerületben készültek, és amelyek kerületünk és a helyi értékek iránti szeretetet, elköteleződést tükrözik. Műfaji megkötés nincs.

2015. február 2.
2Eori1.jpg
A téli hónapokban még a szokásosnál is több figyelem irányul a nehéz helyzetben élő emberekre. A segítő önkéntesek egyike dr. Eőry Ajándok, akit sokan a szegények orvosaként, vagy a hajléktalanok doktoraként ismernek szerte az országban.

1 / 15Következő