Környezetünk
2019. április 19.
piac
Sokan kérték, hogy a máriaremetei Cserkészház területén lévő piaci napok mellett minden hónap harmadik hetében is legyenek gazdapiaci napok.

2019. április 7.
kamera
Számos esetben tett jó szolgálatot és segített a forgalmas Széll Kálmán tér közbiztonságának megőrzésében a térfigyelőkamera-hálózat, amit a fővárosi önkormányzat most felújíttatott.

2019. március 23.
gul
Minden érzékszervünkre ható, különleges programokat ígér a Gül Baba türbénél létesült keleties hangulatú kulturális központ.  

2019. február 2.
onki
Az egykori Mártírok útja és a Bem József utca sarkán álló bérházat egy időben nemcsak a kerületiek ismerték. Az ötvenes években a Filmhíradó és a Magyar Nemzet is tudósított arról, amikor az épület földszintjén megnyílt az ország első önkiszolgáló boltja.  

2019. január 14.
evrendore
A Rómer Flóris utcai épületben tartott ünnepélyes állománygyűlésen adták át a II. Kerületi Önkormányzat jutalmait, valamint Az év rendőre kitüntetést, amelyet ezúttal Szerb Rita Anita rendőr hadnagy, főnyomozó vehetett át.  

2019. január 14.
etolto
A Városrendészet figyelmet fordít a töltőállomásoknál kialakított parkolóhelyekre és bírságot ró ki a szabálysértőkre.  

2019. január 2.
20181203__NBB5267.JPG
A II. Kerületi Önkormányzat egyik cége, a II. Kerületi Városfejlesztő Zrt. immár harmadik alkalommal nyerte el a Fogyatékosságbarát Munkahely elismerést, ráadásul annak arany fokozatát. Az arany elismerést országosan öt cég kapta meg, amelyek korábban is voltak már díjazottak, és egy–egy területen kiemelkedő eredményt értek el a fogyatékos emberek társadalmi integrációja terén.

2018. december 16.
advent
Meggyújtottak egy-egy gyertyát.

2018. december 1.
jaror
Idén sem maradnak a rendőrség és a II. kerületi Városrendészet jelenléte nélkül az adventi időszakban a városrész frekventált területei. A járőrök figyelnek mind a gyalog közlekedőkre, mind a parkolási rend betartására.

2018. december 1.
kuka
December végére több mint száz helyszínen tehetik gyűjtőedénybe a gazdák a kutyák után maradt ürüléket városrészünkben. Jelenleg is tart a II. Kerületi Önkormányzat megbízásából a kukák telepítése 35 új helyszínre.

1 / 17Következő