Környezetünk
2018. december 1.
jaror
Idén sem maradnak a rendőrség és a II. kerületi Városrendészet jelenléte nélkül az adventi időszakban a városrész frekventált területei. A járőrök figyelnek mind a gyalog közlekedőkre, mind a parkolási rend betartására.

2018. december 1.
kuka
December végére több mint száz helyszínen tehetik gyűjtőedénybe a gazdák a kutyák után maradt ürüléket városrészünkben. Jelenleg is tart a II. Kerületi Önkormányzat megbízásából a kukák telepítése 35 új helyszínre.

2018. november 18.
lovo
Kétezer négyzetméteren nagy nyomású víz és vegyszer segítségével.  

2018. november 5.
melleny
A II. Kerületi Önkormányzat kiemelt figyelmet fordít a kerületi intézmények diákjainak és óvodásainak közlekedésére.  

2018. október 20.
kutya
Az év végéig már több mint száz helyszínen lehet majd kidobni a kutyagumit az erre a célra telepített gyűjtőedényekbe a II. kerületben. Az ürülékmentes közterület azonban csak egy része a felelős ebtartásnak és a békés egymás mellett élésnek.  

2018. október 20.
kerites
A II. Kerületi Önkormányzat közbenjárására megszűntek a Hidász utcában a sokakat zavaró áldatlan állapotok.  

2018. október 20.
elekromos
Egyre több töltőállomás érhető el Magyarországon, a II. kerületben legutóbb a Mechwart ligetnél telepítettek újat. A közeljövőben újabb állomásokat is terveznek városrészünkben, többek között Pesthidegkúton.  

2018. október 20.
hulladek
A II. Kerületi Önkormányzat november 17-én szombaton, 8–12 óra között tartja az év utolsó veszélyeshulladék-gyűjtését két helyszínen.  

2018. október 20.
temeto
A XXI. század a temetkezés terén is környezettudatos megoldásokat kíván. Az ökológia globális kihívásai életünk minden területét érintik, s szinte minden téren változnunk és változtatnunk kell bolygónk, gyermekeink és unokáink jövője érdekében.

2018. október 20.
kutya
 Nemcsak gyógyít, de állatvédelemmel is foglalkozik.

1 / 16Következő