Környezetünk
2019. augusztus 13.
tajkep
A közösségek teszik annyira szerethetővé kerületünket.

2019. július 5.
erdo
A fővárosi erdők kivételes szerepének és értékeinek bemutatásával kombinálja a Budapest építészeti, történeti, gasztronómiai és egyéb különlegességeit ismertető városi sétákat a Pilisi Parkerdő Zrt. Budapesti Erdészete. 

2019. május 21.
bau
Ha együtt hallják a II. kerület és a Bauhaus kifejezést, a legtöbben a Napraforgó utcai telepre vagy a Pasaréti tér épületegyüttesére gondolnak. Mindkettőt már több oldalról is bemutattuk lapunk hasábjain, valóban kivételes értékei kerületünknek.

2019. május 7.
kata
„Jót s jól – ebben áll a nagy titok” olvasható a Kazinczy-idézet annak a közületi ülőbútorokat gyártó cégnek a honlapján, amelynek Vargáné Fodor Katalin az egyik vezetője.

2019. május 7.
zold
Világszerte április 22-én van A Föld napja. A környezetvédelem nem csupán egy felkapott téma, hanem, sajnos, égetően időszerű is.

2019. május 6.
bus
A barátai Don Quijoténak hívják Bus Károlyt, aki több mint negyven éve él Hidegkúton. 2002-ben kezdett kísérletezni a betonnal, első fejlesztése a polisztirol beton volt.

2019. április 19.
piac
Sokan kérték, hogy a máriaremetei Cserkészház területén lévő piaci napok mellett minden hónap harmadik hetében is legyenek gazdapiaci napok.

2019. április 7.
kamera
Számos esetben tett jó szolgálatot és segített a forgalmas Széll Kálmán tér közbiztonságának megőrzésében a térfigyelőkamera-hálózat, amit a fővárosi önkormányzat most felújíttatott.

2019. március 23.
gul
Minden érzékszervünkre ható, különleges programokat ígér a Gül Baba türbénél létesült keleties hangulatú kulturális központ.  

2019. február 2.
onki
Az egykori Mártírok útja és a Bem József utca sarkán álló bérházat egy időben nemcsak a kerületiek ismerték. Az ötvenes években a Filmhíradó és a Magyar Nemzet is tudósított arról, amikor az épület földszintjén megnyílt az ország első önkiszolgáló boltja.  

1 / 17Következő