Kedves Szomszéd
2020. november 20.
virag
Négygyermekes anya, aki Nagyrét utcai házuk kertjében építette fel virágboltját 1997-ben. Vevőköre túlmutat a környékbelieken.

2020. november 20.
halzlj
Életének 87. évében elhunyt dr. Halzl József mérnök, a Rákóczi Szövetség tiszteletbeli elnöke, városrészünk II. Kerületért Emlékéremmel kitüntetett lakója.  

2020. október 30.
jardany
Szeptember elsejétől új igazgatója van a Járdányi Pál Zeneiskolának: Bánfi Balázs furulyaművész, mestertanár, pedagógiai szaktanácsadó..

2020. október 20.
psziho
Pszichológusi pályafutásának évtizedei alatt rátaláltak a gyermekre vágyók, a párkapcsolati problémákkal küzdők és a pánikbetegségben szenvedők. A férfiak is elmerészkednek hozzá, sőt egyre nagyobb számban képviseltetik magukat.  

2020. október 9.
losonc
Lossonczy Tamás Kossuth-díjas festőművésznek, a II. kerület díszpolgárának avattak síremléket a Farkasréti temetőben. A művész első feleségével, Ibolyával nyugszik közös sírban.  

2020. október 2.
nemecs
Nagy sikerrel mutatta be Szalai Kriszta kerületi fiatalokból álló társulata – a már legendás vígszínházi előadás nyomán készült – A Pál utcaiak című zenés produkciót a XXII. Pesthidegkúti Művészeti fesztiválon.

2020. szeptember 25.
tenkes
Zenthe Ferenc születésének századik évfordulója alkalmából a Nemzeti Színház és a MASZK Országos Színészegyesület emléktáblát állított a legendás színművész egykori, Törökvész úti lakóhelyénél.  

2020. július 24.
mohai
Két jól ismert arcot, Radványi Dorottyát és Mohai Gábort kérdeztük arról, hogy töltötte az elmúlt nehéz időszakot.

2020. július 24.
barber
Forró törölközős borotválás, szakálligazítás, hajvágás, a várakozás ideje alatt sakkparti egy ingyenes sör vagy kávé mellett?

2020. július 3.
goncz
Búcsú Göncz Árpádné, született Göntér Mária Zsuzsannától.

1 / 29Következő