Kedves Szomszéd
2019. február 2.
korda
Nemrég ünnepelte nyolcvanadik születésnapját az örökifjú énekes, Korda György, aki egy országgal szerettette meg a pókert. Feleségével évtizedek óta a II. kerületben élnek.

2019. február 2.
akos
A Keleti Károly utca elején megbújik egy kicsi étterem, ami gyakran telt házas ebédidőben. A Kisbödön ételbár vezetője nem mindig készült szakácsnak, elméleti matematikát is tanult, majd egy szakácstanfolyam után jött rá, hogy a főzés lesz az élete. 

2019. január 14.
Lang_Zsolt_interju
Újévi interjú Láng Zsolt polgármesterrel.

2018. december 18.
vigh
Vigh Andrea Liszt Ferenc-díjas hárfaművész, a Zeneakadémia egyetemi tanára, 2013-tól rektora. Az idei év sok sikert hozott az életébe, hiszen ősszel újraválasztották az akadémia rektorának és 20. évét ünnepelte az általa életre hívott nemzetközi hárfafesztivál. 

2018. december 18.
vekas
Dr. Vékás Lajost a legnagyobb európai jogi egyetemek sorra avatják díszdoktorrá, a nevével fémjelzett új Polgári Törvénykönyv gyakorlatilag mindannyiunkat elkísér a bölcsőtől a koporsóig.  

2018. december 1.
fodrasz
Garancsy Balázs húsz éve szépíti a II. kerület hölgyeit és urait. A hajszobrászat mellett másik szenvedélye a futás.  

2018. november 18.
ole
Kedvenc helyem a Mansfeld Péter park.  

2018. november 18.
barsony
Minél többekkel megismertetni a hangterápia élményét.  

2018. november 5.
szabo
Dr. Szabó Győző nyelvész, tanár, a Római Magyar Akadémia volt igazgatója.  

2018. október 6.
batki
Bátki Misi gyerekkora óta a II.  kerületben él. Sokféle területen dolgozott már, de pár éve rájött, hogy a szociális munkán kívül a kertészkedés áll a legközelebb a szívéhez.

1 / 25Következő