Kedves Szomszéd
2019. október 11.
bring
Szőnyegeim összetéveszthetetlen életérzést sugároznak.

2019. szeptember 20.
aguszt
A legrégebbi cukrászdinasztia hazánkban az Auguszt, amelynek első üzlete 1870-ben nyitotta meg kapuit, ami jövőre lesz éppen 150 éve.

2019. augusztus 29.
reiner
Először 1956. október 23-án járt az Országos Traumatológiai Intézetben. Oda szállították megsérült fiatalembert, aki gondolta volna, hogy egyszer főigazgatója lesz ennek az intézménynek.

2019. augusztus 29.
bringas
Úszás, kerékpározás, kajakozás és futás – a négy sportág együttese a quadratlon, aminek világbajnokságát júliusban Kaposváron rendezték meg.

2019. július 5.
gyogy
Nemcsak gyógyszert, de egy kedves mosolyt és néhány jó tanácsot is kaphat, aki a Bimbó úti patikában váltja ki a receptjét.

2019. június 18.
rotschild
Simonovics Ildikó gyerekkora óta a II. kerületben él, a Magyar Nemzeti Múzeum főmuzeológusa, divattörténész. Évek óta kutatja Rotschild Klára munkásságát, akinek a szalonjában híres II. kerületiek is megfordultak.

2019. június 3.
berek
Emléktáblát avattak a két évvel ezelőtt elhunyt Berek Kati, a nemzet színésze egykori, Harcsa utcai otthonánál.

2019. május 21.
par
Kerületünk egyik legszebb részén, az erdő ölelésében, szépen gondozott, mégis buja, zöld kertben áll egy ház, amelynek el- és berendezése finom ízlésről és művészi kreativitásról árulkodik.

2019. május 21.
bacs
A II. kerületben élt Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, Budapest Főváros Díszpolgára hosszan tartó, súlyos betegség után áprilisban hunyt el. A Farkasréti temetőben százak vettek tőle végső búcsút május 10-én, köztük Láng Zsolt polgármester.

2019. május 7.
oper
Tanít, zongorázik, gitározik, rajzol, főz, íjászkodik, fotóz, több nyelven beszél, de mindenekelőtt csodálatosan énekel. Kálmándy Mihály operaénekes szeret mindent jól csinálni, sőt, a lehető legjobban – teljes odafordulással, hittel, szeretettel, őszintén. 

1 / 26Következő