Kedves Szomszéd
2021. február 26.
kelen
Fehér, sárga, kék, ovális, kerek, apró vagy nagy tablettákkal többször is találkozhatunk életünk során, de talán sosem gondolkozunk azon, hány ember tudományos munkájának eredménye, hogy ami a tenyerünkben van, az meg is fog minket gyógyítani.

2021. február 22.
africai
A szekszárdi születésű, eredetileg közgazdász végzettségű, de néhány évet a színészi pályán is eltöltött Domonyai András jelenleg farmerként dolgozik a kelet-afrikai óceánparton, az egyenlítő mentén fekvő Kenyai Köztársaságban.  

2020. december 22.
Dr Horvath Laszlo bpo f
Dr. Käfer István egyetemi tanár, a Szlavisztika-Közép-Európa Intézet alapítója búcsúzik a Magyar Érdemrend Tisztikeresztjével kitüntetett Dr. Horváth Lászlótól.

2020. december 18.
gyabron
Amikor Gyabronka József színművésszel készítettem ezt az interjút, ő így zárta a beszélgetést: Hálás vagyok, hogy nem kérdezett a Zsebtévéről és Kanadáról…  

2020. november 30.
dolhai
Október 23. alkalmából a köztársasági elnök Dolhai Istvánnak a Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést adományozta.

2020. november 20.
virag
Négygyermekes anya, aki Nagyrét utcai házuk kertjében építette fel virágboltját 1997-ben. Vevőköre túlmutat a környékbelieken.

2020. november 20.
halzlj
Életének 87. évében elhunyt dr. Halzl József mérnök, a Rákóczi Szövetség tiszteletbeli elnöke, városrészünk II. Kerületért Emlékéremmel kitüntetett lakója.  

2020. október 30.
jardany
Szeptember elsejétől új igazgatója van a Járdányi Pál Zeneiskolának: Bánfi Balázs furulyaművész, mestertanár, pedagógiai szaktanácsadó..

2020. október 20.
psziho
Pszichológusi pályafutásának évtizedei alatt rátaláltak a gyermekre vágyók, a párkapcsolati problémákkal küzdők és a pánikbetegségben szenvedők. A férfiak is elmerészkednek hozzá, sőt egyre nagyobb számban képviseltetik magukat.  

2020. október 9.
losonc
Lossonczy Tamás Kossuth-díjas festőművésznek, a II. kerület díszpolgárának avattak síremléket a Farkasréti temetőben. A művész első feleségével, Ibolyával nyugszik közös sírban.  

1 / 30Következő