Kedves Szomszéd
2020. július 24.
mohai
Két jól ismert arcot, Radványi Dorottyát és Mohai Gábort kérdeztük arról, hogy töltötte az elmúlt nehéz időszakot.

2020. július 24.
barber
Forró törölközős borotválás, szakálligazítás, hajvágás, a várakozás ideje alatt sakkparti egy ingyenes sör vagy kávé mellett?

2020. július 3.
goncz
Búcsú Göncz Árpádné, született Göntér Mária Zsuzsannától.

2020. június 29.
gyasz
Véget ért a veszélyhelyzet, lassan fellélegezhetünk, és újrakezdhetjük megszokott életünket.

2020. június 12.
muller
Véget ért a kijárási korlátozások időszaka, az élet visszazökken régi kerékvágásába. Az előadóművészeknek még várniuk kell a közönséggel való személyes találkozásra: hangversenyeket, színházi előadásokat még nem lehet tartani.

2020. június 5.
Szabo_Ferenc_dij.jpg
A II. kerületben szolgálatot teljesítő tűzoltók elismerésére alapított Szent Flórián-díjat a II. Kerületi Önkormányzat. Az elismerést első alkalommal Szabó Ferenc tűzoltó főhadnagy vehette át.

2020. május 22.
huvos
Sorozatunk következő részében ismét két nagy kedvencet kérdeztünk: Hűvösvölgyi Ildikó színművészben és Szilágyi János újságíróban kerületi kötődésükön kívül közös az is, hogy mindig olyat nyújtanak közönségüknek, ami több puszta szórakoztatásnál.

2020. május 10.
balinta
Hosszú hetek óta tart a kijárási korlátozás, lassan hozzászokunk leszűkült mozgásterünkhöz. A karanténban azt is megtapasztaljuk, hogy milyen sivár lenne az életünk kultúra – vagy hogy a korabeli újság címét idézzem: film, színház, muzsika – nélkül.

2020. április 22.
kozm
Már a neve is szívet jelent, de a szívesség egész lényére jellemző. Barátságos kis stúdióját is sok szívvel díszíti, és az oda betérőt szívesen látja Fodor Korinna gyógypedikűrös.

2020. április 22.
kdszomsz
A március közepe óta tartó veszélyhelyzet mindannyiunk életét megváltoztatta.

1 / 29Következő