Életmód
Betűméret növeléseBetűméret csökkentéseNyomtatás

Ciklámenvásár – virágokkal a fákért

2021. január 22.

A Főkert Zrt. közreműködésével ciklámenvásárt rendez a II. Kerületi Önkormányzat. A II. kerületi vásárból befolyó összeget 2021-ben kerületi fák ültetésére használja fel a Főkert. A virág ára bruttó 500 Ft/tő.

Amennyiben a járványhelyzet lehetővé teszi a biztonságos lebonyolítást, akkor a vásárra január végén kerülhet sor. Pontos idejéről és helyszínéről a masodikkerulet.hu oldalon adnak további tájékoztatást, illetve a jelentkezőket elektronikus levélben értesítik.

A vásárlási szándékot előzetesen a ciklamen@masodikkerulet.hu e-mail-címen kérik jelezni (internetelérés hiányában a Központi Ügyfélszolgálati Iroda telefonszámán: (06 1) 346-5600), ahol az igénylőnek meg kell adnia nevét, lakcímét, telefonszámát és az igényelt mennyiséget.

(Az adatkezelés az érintett hozzájárulásán, az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679 rendelete („GDPR”) 6. cikk (1) bekezdés (a) pontja alapján történik, a megküldött adatokat kizárólag az akció ideje alatt használják fel, azt követően 30 napon belül törlik őket.)