Életmód
2019. november 6.
jokoncert
Nagy sikerrel, telt ház előtt tartotta hatodik jótékonysági hangversenyét a Törös Alapítvány 2011 a Marczibányi Téri Művelődési Központ színháztermében.  

2019. október 11.
sorfeszt
Vidám hangulatban vette kezdetét szeptember 20-án a III. Pesthidegkúti Sörfesztivál, amely egész hétvégén sörökkel, finom falatokkal, zenével és tánccal várta az érdeklődőket a Klebelsberg Kultúrkúria udvarán felállított sátorban.

2019. augusztus 13.
aba
Erdély és Kárpátalja kistelepüléseiről már hetedik alkalommal érkeztek táborozók a Magyar Páneurópa Unió szervezésében július 16-án.

2019. július 31.
kendo.jpg
A kendo története egészen a VII. századig nyúlik vissza, és Japánban ma is az egyik legnépszerűbb sportág.

2019. július 5.
hatter
A közösségek teszik annyira szerethetővé kerületünket. 

2019. június 18.
loci
A Skorpió együttes és Charlie legnagyobb slágereinek hangja töltötte be június 7-én, pénteken délután a Szabó Lőrinc iskola Fenyves utcai telephelyének sportudvarát, azt az udvart, amelynek felújítására az iskola jótékonysági koncertet szervezett.

2019. február 27.
fars
Kerületünkben is több helyszínen tartottak télbúcsúztató, tavaszváró táncos mulatságot.

2019. február 2.
hazas
Az idei Házasság hete jelmondata: Randevú egy életen át. Dr. Viczián István és felesége, Viczián Istvánné Bárczay Mária már több mint fél évszázada osztja meg egymással mindennapjait. Három gyereket neveltek fel.

2019. február 2.
szosz
Egy ideig színésznek készült, végül esztétika és filozófia szakon végzett a Szabad Ötletek Szövetkezetének, a SzÖSz-Műhelynek a megálmodója, Forgách Péter.  

2018. december 16.
etelosztas
Már 16 éve tartanak közösen ételosztást. A hidegebb hónapokban idén is folytatja a jótékony együttműködést a II. Kerületi Önkormányzat és a Káldor Miklós Kollégium.

1 / 14Következő