Életmód
2020. július 3.
ert
Kinyitott az Erő(d)tér, a II. Kerületi Család- és Gyermekjóléti Központ közösségi tere a 12–20 éves fiatalok számára. Június 22-től egy új helyszínen is megtalálhatók, a Hidegkúti út 220. alatti régi óvodaépületben.  

2020. június 5.
novotni
A gondolat – hogy rádióriporter legyen – harmadéves magyar–történelem szakos egyetemista korában vetődött fel Novotny Zoltánban..

2020. május 22.
szoron
Az egész világot sokként érte a koronavírus okozta járvány, ami megváltoztatta mindennapjainkat. Szorongásainkról és oldásainak lehetőségéről a II. kerületi szakember, Kún Zsófia coach beszélt lapunknak.

2020. május 22.
karanany
Az önkormányzat és a Friedrich-Ebert-Stiftung Budapest online beszélgetést szervezett május elején Veiszer Alindával, Péterfy Borival, Havas Dórával és Miklós Józsefnével, amelynek fő témái a járvány okozta megváltozott élet hétköznapjai voltak. 

2020. május 15.
magany
Ma már mindannyian jól tudjuk, hogy a koronavírus leginkább az idős emberekre jelent veszélyt. Őket védi az ajánlás, hogy maradjanak otthon, és ha lehetőségük van, kérjenek segítséget a bevásárláshoz, egyéb ügyintézéshez.

2020. május 10.
tuzoltos
Idén ünnepli fennállásának kerek tizedik évfordulóját a Rózsadomb Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület. Vezetőjüket, Rozsos Zsoltot kérdeztük arról, mit jelent az ő számukra a járványidőszakban való helytállás.

2020. április 22.
sakk
Talán nem túlzás állítani, hogy a sakk az élete. 24 éves kora óta tanítja a gyerekeket különböző egyesületekben és iskolákban.

2020. április 11.
korta
„Emlékeznek? Mi is volt annak a programnak a neve, amivel internetezni lehet?”

2020. április 11.
pap
Idén április közepére esik a zsidó és a keresztény világ nagy tavaszi ünnepe is, a pészah és a húsvét, ám a mostani rendhagyó körülmények között csak rendhagyó módon ünnepelhetünk.

2020. április 11.
corona
Az új koronavírus, a COVID-19 a mindennapok része lett. 

1 / 16Következő