Életmód
2021. március 1.
rakos
Kerületi cég lett Európa legígéretesebb technológiai vállalkozása. Az Oncopass Medicine tudományos igazgatóját, dr. Peták István rákkutatót a daganatos betegségelk gyógyításának a új irányairól kédeztük.

2021. február 12.
hazas
A házasságkötés a legnagyobb személyes döntés az életben. Idén már tizennegyedik alkalommal rendezik meg a Házasság hetét a keresztény egyházak és civil szervezetek széles körű összefogásával.

2021. január 22.
ciklam
A Főkert Zrt. közreműködésével ciklámenvásárt rendez a II. Kerületi Önkormányzat. A II. kerületi vásárból befolyó összeget 2021-ben kerületi fák ültetésére használja fel a Főkert. A virág ára bruttó 500 Ft/tő.

2021. január 22.
covi
A vakcinafejlesztés az emberiség első sikeres globális projektje!

2021. január 3.
kalandos
Utazni, világot látni, megismerni idegen tájakat, kultúrákat, embereket, talán mindannyiunk legnagyobb vágyai közé tartozik.

2021. január 3.
gyerekes
A II. Kerületi Önkormányzat tizenöt éve részesíti elismerésben a gyermekek fejlődéséért, egészségéért vagy biztonságáért kiemelkedő és példaértékű munkát végzőket.

2020. december 23.
regi
Nyakunkon a karácsony – a nagy bevásárlások és vendégjárások ideje. Idén azonban az ünnepeket, ahogy minden mást is, felülír a még mindig nagy intenzitással jelen lévő koronavírus-járvány.

2020. december 18.
kari
Jézuska ezüstcsengettyűje egy Sövény utcai lakásból indult vándorútjára, hogy három otthonban, még a budai hegyek nadrágszaggató csúszkáin edződött gyerekeket is ámulatba és gondolkodóba ejtse titokzatos megszólalásával.

2020. december 14.
erosza
A koronavírus-járvány miatti összezártság a nők társadalmi helyzetének romlása mellett (nem tudnak visszamenni dolgozni, sokkal több otthoni munkát végeznek) a családon belüli agresszió növekedését is magával hozta.

2020. november 20.
kardio
A Szent Ferenc Kórház szakmai tanácsadással egybekötött egyéni túrákat indít heti három napon: hétfőn, szerdán és pénteken 10 és 13 órakor a Hárs-hegyi kardiotanösvényen.

1 / 17Következő