Életmód
2018. április 17.
internetbiztonsag.jpg
 Az okostelefon az életünk részévé vált, ma már a két-három éves gyerekek is könnyedén használják. A kérdés a hogyanon van.

2018. február 2.
Barbi_Zsolt.jpg_masolata.jpg
 A többség még ma is úgy képzeli, hogy megházasodik, gyerekei születnek és boldogan él, amíg meg nem hal. A történet nem ilyen egyszerű, nincs olyan házasság, együttélés, amelyben ne lennének csalódások, súrlódások.

2018. január 5.
Csabai Péter, a Pesthidegkúti Városrészi Önkormányzat elöljárója december 28-án köszöntötte a II. Kerületi Önkormányzat nevében Szabó Balázs Jánosnét, Aranka nénit 100. születésnapján.

2017. augusztus 24.
focihalo0
Az önkormányzat jóvoltából a nyár elején lecserélték az elhasználódott focihálókat több játszótéren is. Új háló került a Papkertnél, a Gárdonyi utcában, a Cseppkő és a Zöldkert utca kereszteződésénél, illetve a Vérhalom téren található kapukra.

2017. május 30.
kjudit1
Bizonyára sokan ismerik a kissé ironikus mondást: ha ötven felett reggel felkelsz és nem fáj semmid, valószínűleg meghaltál. Ennek, szerencsére, korántsem kell így lennie.

2017. február 3.
_J1A7226.JPG
A Pasaréti tér szomszédságában él négy lánygyermekével a Füzi házaspár. Mindketten magas pozícióban dolgoznak, mégis időt tudnak szánni házasságukra, gyerekeikre és a körülöttük élőkre. Mindezt békességben, harmóniában. A Házasság hete kapcsán beszélgettünk velük.

2016. augusztus 31.
foci.jpg
 Idén nyáron egész Európa felfigyelt a magyar labdarúgó-válogatott kitűnő teljesítményére. Azt azonban már kevesen tudják, hogy nemcsak a felnőtt, profi játékosok, hanem ifjú focistáink is derekasan helytálltak egy fontos világversenyen.

2016. augusztus 31.
alvaszavar2.jpg
 Az alvás központi szerepet játszik életünkben. Feladataink elvégzésére és a személyes kapcsolatokra gyakran a pihentető alvás van a legnagyobb hatással.  

2016. július 28.
12papszenteles.jpg
A pasaréti Páduai Szent Antal-templomban Székely János segédpüspök két ferences szerzetest szentelt pappá júniusban A templomi szolgálaton túl Szoliva Gábrielt (35) mint zenészt, Kovács Krisztiánt (30) mint tanárt is megismerhették a II. kerületiek. 

2016. február 12.
2hazassag1.jpg
Február a szerelem és a házasság hónapja. A kilencvenes évektől honosodott meg hazánkban a jegyesek és ifjú házasok védőszentjének, Szent Bálintnak (Valentinnak) az ünneplése.

1 / 12Következő