Életmód
2019. február 27.
fars
Kerületünkben is több helyszínen tartottak télbúcsúztató, tavaszváró táncos mulatságot.

2019. február 2.
hazas
Az idei Házasság hete jelmondata: Randevú egy életen át. Dr. Viczián István és felesége, Viczián Istvánné Bárczay Mária már több mint fél évszázada osztja meg egymással mindennapjait. Három gyereket neveltek fel.

2019. február 2.
szosz
Egy ideig színésznek készült, végül esztétika és filozófia szakon végzett a Szabad Ötletek Szövetkezetének, a SzÖSz-Műhelynek a megálmodója, Forgách Péter.  

2018. december 16.
etelosztas
Már 16 éve tartanak közösen ételosztást. A hidegebb hónapokban idén is folytatja a jótékony együttműködést a II. Kerületi Önkormányzat és a Káldor Miklós Kollégium.

2018. október 6.
Petanque
A várakozásokon felüli létszámú résztvevővel zajlott az I. Budai Senior Pétanque Nap.

2018. szeptember 26.
Böjte
A máriaremetei szentmisét megelőzően Böjte Csaba interjút adott lapunknak.

2018. szeptember 23.
bogracs
Idén is megrendezte hagyományos főzőversenyét a II. Kerületi Német Önkormányzat. 

2018. szeptember 10.
tenisz_2
Magyarországon kilencvenévesen már elég kevesen vesznek teniszütőt a kezükbe. E ritka kivételek egyike Szentpétery Erzsébet, akit mindmáig hetente négy alkalommal ott találni a Vasas SC Pasaréti úti sporttelepén.

2018. szeptember 10.
Irgalmasrendi
Ősztől XXI. századi elvárásoknak megfelelő minőségű szakrendelők, vizsgálók, műtők, orvosi eszközök és kiváló szakemberek várnak mindenkit.

2018. szeptember 10.
Nagy_Peter_2
Idén már 25 éves a Vadaskert Gyermek és Ifjúságpszichiátriai Kórház és Szakambulancia, ahol évente összesen négyezer gyereket látnak el.

1 / 13Következő