Kedves Szomszéd
2020. október 20.
psziho
Pszichológusi pályafutásának évtizedei alatt rátaláltak a gyermekre vágyók, a párkapcsolati problémákkal küzdők és a pánikbetegségben szenvedők. A férfiak is elmerészkednek hozzá, sőt egyre nagyobb számban képviseltetik magukat.  

2020. október 9.
losonc
Lossonczy Tamás Kossuth-díjas festőművésznek, a II. kerület díszpolgárának avattak síremléket a Farkasréti temetőben. A művész első feleségével, Ibolyával nyugszik közös sírban.  

2020. október 2.
nemecs
Nagy sikerrel mutatta be Szalai Kriszta kerületi fiatalokból álló társulata – a már legendás vígszínházi előadás nyomán készült – A Pál utcaiak című zenés produkciót a XXII. Pesthidegkúti Művészeti fesztiválon.

2020. szeptember 25.
tenkes
Zenthe Ferenc születésének századik évfordulója alkalmából a Nemzeti Színház és a MASZK Országos Színészegyesület emléktáblát állított a legendás színművész egykori, Törökvész úti lakóhelyénél.  

2020. július 24.
mohai
Két jól ismert arcot, Radványi Dorottyát és Mohai Gábort kérdeztük arról, hogy töltötte az elmúlt nehéz időszakot.

2020. július 24.
barber
Forró törölközős borotválás, szakálligazítás, hajvágás, a várakozás ideje alatt sakkparti egy ingyenes sör vagy kávé mellett?

2020. július 3.
goncz
Búcsú Göncz Árpádné, született Göntér Mária Zsuzsannától.

2020. június 29.
gyasz
Véget ért a veszélyhelyzet, lassan fellélegezhetünk, és újrakezdhetjük megszokott életünket.

2020. június 12.
muller
Véget ért a kijárási korlátozások időszaka, az élet visszazökken régi kerékvágásába. Az előadóművészeknek még várniuk kell a közönséggel való személyes találkozásra: hangversenyeket, színházi előadásokat még nem lehet tartani.

2020. június 5.
Szabo_Ferenc_dij.jpg
A II. kerületben szolgálatot teljesítő tűzoltók elismerésére alapított Szent Flórián-díjat a II. Kerületi Önkormányzat. Az elismerést első alkalommal Szabó Ferenc tűzoltó főhadnagy vehette át.

1 / 29Következő