Ajánló
Betűméret növeléseBetűméret csökkentéseNyomtatás

Kinyitott a Bartók Béla Emlékház

2020. augusztus 7.

Július elsején, 106 napos kényszerszünet után újra megnyitotta kapuit a látogatók előtt a Bartók Béla Emlékház, és egész nyáron folyamatosan nyitva tart keddtől vasárnapig 10–17 óra között.

A vendégek és a munkatársak egészségének védelme érdekében mindenkit arra kérnek, hogy érkezéskor használják a bejáratnál elhelyezett érintésmentes kézfertőtlenítőt, az épületben viseljenek arcmaszkot (igény esetén maszkot biztosítanak), amennyiben a jegypénztárnál tartózkodik látogató, az előtérben várakozzanak, részesítsék előnyben az érintésmentes fizetési lehetőséget és tartsanak 1,5 méteres távolságot a kiállítás látogatása során. Csoportos látogatókat csak előzetes bejelentkezés alapján fogadnak, a tárlatvezetés maximális létszáma tíz fő.

Szeptember 25-től indul az őszi koncertsorozat. Az elhalasztott hangversenyeket ősszel és 2021 első hónapjaiban tartják meg. A részletes program hamarosan hozzáférhető lesz a honlapon (www.bartokemlekhaz.hu) és a Facebookon (https://www.facebook.com/bartokemlekhaz).

Az előre megváltott koncertjegyek automatikusan érvényesek az új időpontra, vagy beválthatók más, saját rendezésű hangversenyekre, illetve a jegypénztárban visszaválthatók (1025 Csalán út 29. Telefonos jegyrendelés: (06 1) 394-2100, e-mailes jegyrendelés, információ: info@bartokemlekhaz.hu).