Ajánló
2019. június 6.
freddi
Először lép fel a Városmajor színpadán a magyar popzenei élet meghatározó alakja, Freddie. A Budai Polgár olvasói 30%-os kedvezménnyel vehetik meg (online vásárlás esetén) jegyeiket.

2019. május 23.
GotzNandor.jpg
Ötödik évadába lépett a Zenélő Budapest elnevezésű ingyenes nyári koncertsorozat, amelynek keretében júniustól augusztusig Budapest legszebb pontjain csendül fel a muzsika a fővárosiak és a turisták gyönyörűségére.

2019. május 21.
hon
A mi fotóink – az Önök fotó - 2015-ben hirdettük meg első alkalommal az azóta is nagy népszerűségnek örvendő és egész éven át tartó fotópályázatunkat.

2019. május 5.
BonusTrackBand_kicsi.jpg
Május 8-án 20 órakor igazi házibuli veszi kezdetét a Klebelsberg Kultúrkúriában.

2019. április 30.
budai
A II. Kerületi Önkormányzat idén már tizedik alkalommal adhatta át az oktatási és nevelési munkát segítő kiadványok elismerését, a Budai díjat a Millenárison zajló Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál zárónapján, április 28-án.

2019. április 30.
rozsadomb_kapisztran.jpg
Ifjúsági koncert helyszíne lesz május 5-én a Kapisztráni Szent János templom.

2019. április 19.
galeri
Huszadik állomásához érkezett a Vízivárosi Galéria gyűjteményeket bemutató sorozata. Ezúttal az üzletember Hetényi Csaba és felesége kortárs képzőművészeti gyűjteményéből ad válogatást Színtézis címmel.  

2019. április 19.
szin
Péterfy-Novák Éva majd’ minden orvostól azt a diagnózist kapta, hogy kislánya a születése során vált mentálisan súlyos sérültté.

2019. március 23.
aut
Tavaly októberben jelent meg Mocsonoky Anna Autista a gyerekem – 13 élettörténet küzdelemről és elfogadásról című kötete, amelynek bemutatójára március 6-án a Szabó Ervin könyvtár Török utcai fiókjában került sor. 

2019. március 11.
lili
Egy kis kerten át vezet az út a Lili Suliba. A budai közösségi tér megálmodója Horváth Lili Jászai Mari-díjas színművész, három gyermek édesanyja.

1 / 32Következő